szerda, február 21, 2018

Hírek, hasznos információk

Itt tekintheti meg az elmúlt időben írt matematika és fizika korrepetásról szölö cikkeimet.

 • Még nem maradt le semmiről, félévkor is elkezdheti az érettségi felkészülést!

  Még nem maradt le semmiről, félévkor is elkezdheti az érettségi felkészülést!

  Az iskolaév fele már eltelt, ez azt jelenti, hogy egyre inkább közelebb a végzős diákok év végi nagy kihívása, az érettségi! A matematika érettségi sokak rettegett mumusa, ahogyan a fizika is. Éppen ezért érdemes időben nekilátni a felkészülésnek, és nem az utolsó pillanatban észbe kapni!

 • Gondoljanak már most gyermekével az érettségire! Felkészítés tapasztalt szakemberrel

  Gondoljanak már most gyermekével az érettségire! Felkészítés tapasztalt szakemberrel

  Az érettségi egy fiatal életében fontos vízválasztó, hiszen már csak egy lépés választja el attól, hogy végre azon a területen helyezkedhessen el vagy tanuljon tovább, ami valójában érdekli őt. Ahhoz, hogy elérhesse céljait, megfelelő érettségi eredményeket kell produkálnia, főleg azokból a tantárgyakból, amik beleszámítanak a felvételi pontszámokba. Ha gyermeke műszaki vagy reál irányba fog tovább tanulni és eredményeit jelentősen befolyásolják a matematika vagy fizika tantárgyak, éljen az érettségi felkészítő lehetőségével!

 • Középiskolai felvételi: legyen sikeres a diák matekból és fizikából is!

  Középiskolai felvételi: legyen sikeres a diák matekból és fizikából is!

  A továbbtanulás a legtöbb családban fontos kérdés, minden szülő szeretné, ha a gyermeke jó iskolába kerülne, megalapozná a jövőjét tanulmányaival. Ez a hajrá már a középiskola kiválasztásával megkezdődik, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a gyermek hol fogja megszerezni az érettségi bizonyítványt, milyen alapokkal indítja majd egyetemi tanulmányait.

 • Kezdődik a tanév! – Gondoljon már most a fizika és matematika vizsgákra!

  Kezdődik a tanév! – Gondoljon már most a fizika és matematika vizsgákra!

  Véget ért a vakáció, a diákok pedig visszatérnek az iskolapadba. Ilyenkor a tanulók többsége megfogadja, hogy a tanulás mellett a rendszeres gyakorlást is be fogja iktatni a napirendjébe annak érdekében, hogy eredményei és képességei bizonyos tantárgyakból javuljanak.

 • Hamarosan itt az új tanév – Készüljünk együtt a matematika, fizika órákra!

  Hamarosan itt az új tanév – Készüljünk együtt a matematika, fizika órákra!

  A reál tantárgyakkal a diákok többsége hadilábon áll, sokan az év végi eredményeiket ezekkel a tantárgyakkal rontják le, pedig a matematikát és a fizikát igenis meg lehet tanulni, és megfelelően alkalmazni az órákon, ehhez csakis gyakorlásra van szükség!

 • Pótvizsgára való felkészítés: Bízza rám!

  Pótvizsgára való felkészítés: Bízza rám!

  Matematika, fizika. Jellemzően ezek azok a reál tárgyak, amikkel a leginkább meggyűlik a gyerekek baja. Mi lehet a gond?

 • Ne bízza a véletlenre gyermeke pótvizsgáját!

  Ne bízza a véletlenre gyermeke pótvizsgáját!

  Bizonyára mind tudjuk, akik iskoláskorú gyermekkel rendelkezünk, hogy bármennyire is igyekszik gyermekünk egy-egy tantárgyból, egyszerűen nem tud jó eredményeket elérni.

 • Még nem késő elkerülni a bukást!

  Még nem késő elkerülni a bukást!

  A diákok többsége a reáltantárgyakkal hadilábon láb, legfőképp a matematikával. Mivel a középiskolákban csak időszakosan vannak jelen a fizika és kémia tantárgyak, ezért ezt a rövid időt ki lehet valahogy bírni, és nagyjából fel lehet készülni a számonkérésre, ám a matematika teljesen más, ráadásul érettségi tantárgy, így mindig foglalkozni kell vele.

 • Mikor elengedhetetlen a matematika korrepetálás?

  Mikor elengedhetetlen a matematika korrepetálás?

  Vészesen közelednek az év végi vizsgák, melyek sokak számára egyszerű záróvizsgák, azonban vannak, akik számára egy életszakaszt lezáró megmérettetések. Sokan úgy vélik, hogy kizárólag a vizsgaidőszak előtt érdemes matematika korrepetálásra járni, ha valamely tesztanyagot nem értik kellően, azonban ez nem minden esetben nyújt ideális megoldást!

 • Egyetemi felvételire való felkészítés

  Egyetemi felvételire való felkészítés

  A jó eredményekkel megalapozhatjuk jövőnket, a továbbtanulásnál pedig mindig a jegyek számítanak - csak így kerülhetünk jó iskolába, és csak jó bizonyítvánnyal írhatunk sikeres egyetemi felvételit! A rossz eredmények bukáshoz vezethetnek és ezáltal évismétléshez, ami lassít, hogy előre haladjunk az iskolai tanulmányokban, rosszabb esetben pedig örökre búcsút mondhatunk az adott iskolának.

 • Érettségire való felkészítés: egy kis segítség, és menni fog!

  Érettségire való felkészítés: egy kis segítség, és menni fog!

  A tanulás egy bizonyos életkorig kötelesség. A gyerekek éveken át az iskola és az otthon között ingáznak, gyarapítják tudásukat, felkészülnek az életre. Vannak, akiknek ez csupán gyerekjáték és vannak, akik igazán megszenvednek vele. Ők nem várják lelkesen az olyan nagy megmérettetéseket, mint amilyen például az érettségi. Rajtuk segíthet a matek-fizika korrepetálás, de nem mindegy, hogy milyen!

 • Ezt érdemes tenni, ha nem lett jó a félévi!

  Ezt érdemes tenni, ha nem lett jó a félévi!

  A félévi bizonyítványnak elsősorban azért van jelentősége, mert ez az, ami megmutatja, hogy az adott tanuló mennyire tud haladni a tananyaggal az elvárásokhoz képest. Mindemellett persze jelzésértékű is, hiszen könnyen megállapítható a segítségével, hogy mely tárgyakra kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.

+36 70 532-4476
1204 Budapest, XX. kerület, Szerdahely utca 6/A