vasárnap, január 21, 2018
Az árak forintban értendők és 2 fő egyidejű oktatása esetén érvényesek. A két diáknak egy osztályba kell járnia és közel azonos tudásszintűnek kell lennie.
Fizetési módok:
Készpénzes
Készpénzes fizetés helyben alkalmanként, vagy egy összegben az ügyfél belátása szerint. A már kifizetett órákat útólag már nem lehet visszatéríteni.
Banki átutalás
A fizetés banki átutalással a CIB Bank Zrt. BLESSHARVEST Bt. 10700529-66249986-51100005 számlára, a megjegyzés rovatban feltüntetve a diák nevével történik.
Az átutalásnak meg kell érkeznie az aktuális óra kezdéséig. Egy banki tranzakció minimum 1 munkanapot vesz igénybe. A már kifizetett órákat útólag már nem lehet visszatéríteni.
 
 
 

 

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.

+36 70 532-4476
1204 Budapest, XX. kerület, Szerdahely utca 6/A